Emotional Branding

Emotional Branding

06 març 2019
0 Comentaris

 

Client: Departament d’Ensenyament i Joventut de Sitges

Projecte: Campanya institucional oferta Educativa Escoles de Sitges

Suport: Audiovisual


Quan et truca el Departament d’Ensenyament de  l’Ajuntament de Sitges per demanar-te fer una peça audiovisual que expliqui l’oferta educativa de la Vila, d’entrada t’agafa respecte.

No és que no haguem fet mai spots o vídeos corporatius, que sí que els hem fet  però quan es tracta d’infants, d’escoles i del futur dels nostres fills tot agafa una responsabilitat i delicadesa especial.

Tant és així que vam voler plantejar el projecte des de l’ òptica dels veritables protagonistes que no son ni les escoles ni els professors ni els projectes educatius que tant estan avançant cap a
un nou model, tot el contràri, els actors importants d’un escenàri com aquest son sempre ells, els nens.

Per tant, amb un nen com a protagonista i narrador, plantegem un video corporatiu sobre l’oferta educativa del poble de Sitges on tots i cada una de les escoles, públiques o concertades van alineades cap a un mateix objectiu i així ho hem volgut transmetre.

A banda del propi guió, de la realització, el muntatge i la música també des de Ad som ferms defensors del branding corporatiu i institucional. És per això, que dins el projecte hem treballat un claim “Sitges, l’escola que enamora”, un logotip (basat en el colors i el moviment de les onades de mar com a poble coster que ès) i una codificació gràfica que acompanyarà a aquesta i les posterior accions que dins de la Campanya es duguin a terme.

Estem molt contentes de poder sumar en iniciatives tant boniques i enriquidores alhora que treballem la nostra basant estratègica per construïr marques honestes, coherents i valentes.

veure el video: https://youtu.be/MYqVmlWR6Bs

 

No hi han comentaris

Escriu un comentari