kitdigital

PARTICIPEM EN EL PROGRAMA KIT DIGITAL, CONFINACIAT PELS FONS NEXT GENERATION (EU) DEL MECANISME DE RECUPERACIÓ I RESILIÈNCIA

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Obtingues fins a 12.000 euros en ajudes directes per a la digitalització de la teva empresa.

kit

Com aconseguir el bo digital?

Si compleixes les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podràs disposar d’un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

A qui va dirigit?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

SOLUCIONS DE DIGITALITZACIÓ OFERTADES DINS L’ÀMBIT DEL PROGRAMA KIT DIGITAL

Categoria: "Lloc Web I Presència a Internet"

Expansió de la presència a internet de la pime mitjançant la creació d’una pàgina web i/o la prestació de serveis que proporcionin posicionament bàsic a Internet.

 

Una web que doni la informació necessària als seus clients és una eina vital a tots els sectors. Nosaltres ens encarreguem que els teus clients puguin disposar de la informació que necessiten de manera agradable i visual.

Els preus comencen als 800€ , per a les pàgines més bàsiques, i poden arribar a 2.500€ les més complexes.

 

Funcionalitats i serveis: alta de domini, hosting, disseny de la pàgina web responsive, accessibilitat, autogestionable, posicionament i SEO bàsic.

Bonificació de fins a 2.000€ independentment de la mida de l'empresa

Bonificació de fins a 2.000€ independentment de la mida de l'empresa

Categoria: "Comerç electrònic"

Disseny i desenvolupament de botiga online de compravenda de productes i/o serveis amb intercanvi mitjançant mètodes de pagament online.

 

Una botiga en línia et permetrà mostrar els teus productes a tot el món i vendre d’una manera àgil i fàcil. Nosaltres ens encarreguem de tota la part tècnica perquè et puguis centrar en els teus productes o serveis

Els preus comencen als 1500€ , per a les botigues més bàsiques, i poden arribar a 3.000€ en funció de les necessitats.

 

Funcionalitats i serveis: Creació de botiga en línia o ecommerce amb alta de productes, mètodes de pagament, formes d’enviament, disseny responsive, accessible, posicionament bàsic, optimització SEO i autogestionable.

Categoria: "Gestió de xarxes socials"

Impulsar la promoció de la teva empresa a les xarxes socials.

 

Desenvolupar una comunitat implicada i fidelitzada és una de les claus de lèxit en lentorn digital. Aconsegueix transmetre en aquest gran altaveu el contingut oportú amb el to adequat.

Els preus depenen de les estratègies que es defineixen inicialment, l’abast i la durada de la campanya i el nombre de publicacions mensuals. Habitualment les campanyes parteixen dels 2.000 €

 

Funcionalitats i serveis: Social Media Plan, Monitorització de xarxes socials, Optimització de la xarxa/Auditoria Social Media, Gestió d’una o més xarxes socials, Publicació de posts setmanals.

Bonificació de fins a 2.500€ per a empreses de més de 3 treballadors i de fins a 2.000€ per a microempreses.

Bonificació de fins a 4.000€ per a empreses de més de 10 treballadors i de fins a 2.000€ per a empreses més petites.

Categoria: "Digitalitzar i optimitzar la gestió de relacions comercials amb els clients"

Digitalitzar i optimitzar la gestió de relacions comercials amb els clients.

 

Un bon programari per gestionar les relacions amb els clients és vital a tota empresa. Subministra al teu equip comercial les millors eines per maximitzar les vendes i optimitzar processos.

Els preus depenen de les necessitats, així com de les necessitats específiques i objectius marcats. Per a solucions bàsiques els preus comencen a 2.000€

 

Funcionalitats i serveis: Gestió de clients, Gestió de clients potencials (leads), Gestió d’oportunitats, Reporting, planificació i seguiment comercial, Alertes personalitzables, Gestió documental, Disseny responsive, Integració amb diferents plataformes.