Event: Ninna is back

Event: Ninna is back

20 novembre 2018
0 Comentaris
Doncs SÍ. A vegades aquells projectes que comencen fent un cafè amb una amiga teva i t’explica la idea boja que porta de cap per als seus 40, acaben sent els projectes més rodons, sonats i extraordinaris. Inicialment semblava fàcil, ja que la Ninna tenia molt clar què volia i com ho volia, però calia crear un concepte que pogués lligar tota la celebració; des de la invitació fins als espais, la il·luminació, el regal per als convidats, etc.
Calia un toc molt “ninna”, ja que la seva personalitat té molta força, i per tant, la festa no podía ser menys. I ho vam aconseguir.
I, com ho vam fer?

Les marques personals es gestionen de la mateixa manera que les marques comercials, buscant elements de la personalitat i atributs de la persona o la marca per crear un naiming que encaixi i que transmeti.
En aquest cas, el concepte i fil conductor de tot l’esdeveniment era que la Ninna feia 40 anys. És de la generació dels ‘70-80, a ella li encanta el ball, la música, el brilli brilli amb classe i la beyoncé.
Així doncs, vam decidir fer un joc de paraules amb el seu nom (Ninna Bach)  i les ganes que tenia de reunir a tota aquella gent que s’estima, la majoria, de la mateixa generació i estils similar.
Vam proposar el concepte de  “Ninna is back” ja directament fent-ne la imatge corporativa. Unes tipografies molt personals combinades sobre fons Magenta y negre al més estil Saturaday Night ja que l’esdeveniment era de nit i a l’octubre.Per a la invitació es va enviar un vídeo de minut 30’’, realitzat en drone per l’increïble Jordi Montserrat on el plat principal era que la Ninna, amb el seu estil més singular, ensenyés els racons i espais del lloc de la festa, fet que fins llavors havia estat secret.
Si feu clik la podreu veure:

 

 

En el moment de la celebració els elements corporatius cobren vida a través de coixins logotipats, indicadors, targetes i com no, el regals per als convidats; unes samarretes donant les gràcies amb un “thank you” ben gros, i amb un targetó que indicava les diferents possibilitats que tenies de dur la samarreta i personalitzar-te-la.

 

 

L’originalitat també va recaure en el lloc de l’esdeveniment, el Parc audiovisual on tant la Ninna com Ad tenim les nostres oficines, un espai amb infinitat de possibilitats quan la imaginació no té límits.

 

Ninna….millor que no pensem amb els teus 50 perquè la podríem fer massa grossa! Sabem que més d’un convidat ja s’ha bloquejat l’agenda per si de cas!

No hi han comentaris

Escriu un comentari