Nous projectes

Nous projectes

14 gener 2020
0 Comentaris

AJUNTAMENT DE MATADEPERA

 

Sempre ens agrada treballar en projectes de casa nostra, però si a més a més estan compromesos amb el medi ambient, encara més! Els boc’n rolls personalitzats, per segon any consecutiu, l’Ajuntament els pot lliurar als alumnes de l’institut. Perquè el millor residu és el que no generem, i ells ho saben.

MONTSOLIU

Redisseny de la identitat corporativa per adaptar-la a la nova proposta de producte, centrada únicament en ous ecològics. Disseny del nou packaging en sintonia amb el posicionament actual. També hem realitzat la producció de les targetes corporatives i la creativitat i producció del folder per a la força de vendes al canal b2b. Aquest projecte surt de la col·laboració més estreta amb la redactora Tona Codina, resident des de fa uns mesos al despatx d’AD Comunicació.

Article sobre Montsoliu i el “blockchain” 

FOOD TRADING

Disseny, maquetació i programació del projecte web. Cada dia s’aprenen coses noves i en el sector del peix encara no hi havíem treballat mai. http://jgfoodtrading.com

CAN SOLÀ – RESTAURANT

Brànding, imatge corporativa i creació i producció de les cartes és la feina que hem dut a terme per al nou restaurant que ha obert les portes fa pocs dies a Matadepera. Situat en una masia del segle XI i al peu de Sant Llorenç del Munt, el restaurant Can Solà té una nova proposta gastronòmica, amb productes de proximitat i brasa lenta, en un espai renovat, contemporani i fresc.

IDLOGISTICS – PROJECTE CARMINA

No és habitual trobar-te empreses molt preocupades per la sostenibilitat. I encara menys empreses molt tècniques o  logístiques. Però a IDlogistic sempre van més enllà i els preocupa la sostenibilitat del planeta. També li preocupava a la Carmina. Ella era el canvi. En el seu honor, i prenent el seu exemple, engeguen aquest projecte, per convertir-se en una empresa modèlica en termes de sostenibilitat. Els grans canvis comencen per petits gestos de molts.

I estem molt contents que hagin confiat en nosaltres per tirar-lo endavant, desenvolupar-lo gràficament i produir-lo.

INSTITUT RABAT

Brànding i plataforma web per a un projecte que des de l’inici ha estat tot un repte. Equip molt potent de doctors que des de l’Hospital Quirón i ara també Andorra treballen al màxim nivell.

Entra a www.institutrabat.com i comprova-ho tu mateix.

No hi han comentaris

Escriu un comentari