L’equip amb el que treballem cada un dels projectes és el més important. La coordinació, professionalitat, experiència i especialització del sector de cada un d’ells, és el que ens fa sumar. Sumar per obtenir els millors resultats per als nostres clients i adaptar-nos amb els professionals més adequats segons les necessitats de cada un dels projectes.anna

Anna Domènech
Directora de projectes
Més info

Any 2015. Any de canvis, millores, reptes, projectes nous i noves cares. Fa més de 10 anys que estic vinculada al món de la comunicació i publicitat; després de la carrera de Publicitat i Relacions Públiques (URL) i el màster en màrqueting empresarial, l’agencia *SCPF va ser la meva escola, iniciant així la meva carrera com a professional i executiva de comptes. L’any 2008, després d’estar 3 anys a l’agencia Book Publicitat, vaig aventurar-me a ser mare i alhora emprenedora. Juntament amb la Cristina vam tirar endavant Inpas Comunicació .….i d’això ja en fa 6 anys.
Un cop tastes el camí de l’emprenedoria, difícilment hi ha un camí de retorn.
Aquest any emprenc el projecte [ad] comunicació amb més ganes i força que mai! Amb alguna cara nova a l’equip, amb molts reptes i continuant fent allò que més m’apassiona; donar solucions de comunicació i ajudar a petits i grans clients a aconseguir els seus objectius.

Somio sense por. Visc sense límits. La vida és massa curta com per no viure-la al màxim cada instant.

xaviv

Xavi Vilardell
Enginyer informàtic
Més info

Especialista en programació web i adaptació i modulartizació en CMS (gestió de continguts), tant front-end com back-end. Expert en gestió de base de dades i servidors linux.

Tot el que es pot pensar es pot fer, només cal somiar.

tona

Tona Codina
Redactora i consultora creativa
Més info

La meva passió és connectar empreses i negocis amb els seus públics, de manera directa, generant conceptes, buscant l’afinitat: això és el que faig amb l’escriptura creativa com a eina.
Amb experiència de més de 17 anys, i una llarga trajectòria en agències multinacionals (OgilvyOne i Grey Direct) vaig madurar professionalment en la disciplina del màrqueting directe i el guió audiovisual. Ara en l’entorn 2.0 gaudeixo de les noves formes de comunicació que la tecnologia posa a la nostra disposició.

Un bon dia vaig descobrir que el meu ingredient secret era l’empatia a grans dosis. Així va ser com, de cop, tot va prendre sentit.


MARTA

Marta Palmero
Dissenyadora gràfica
Més info

Per mi el disseny i la il·lustració van de la mà. M’agrada deixar volar la imaginació i que cada projecte sigui un nou repte on reflectir la meva creativitat. M’agrada el treball en equip i fer que la comunicació visual sigui cada dia més efectiva.

Amant dels animals i la muntanya, viatgera i somniadora

xavi

Gina Coll
Social Media Communicatior
Més info

Si no surt a les xarxes socials és que no ha passat.
Especialitzada en gestió d’SNS.

Visc enganxada a allò que em fa més feliç: el mòbil i la meva família.

alba

Alba Junyent
Maquetadora web
Més info

Disseny i maquetació orientada a la web: maquetació html, html5, css3, jquery.
Integració web a gestors de continguts (wordpress, moodle, magento, cs-cart…).
Webs per a mòbils (responsive frameworks).

Si no em trobeu segur sóc a dalt d’una muntanya


anna

Ignasi Figueras,
Màrqueting de continguts
Més info

Una pila d’anys posant ordre a la comunicació de les empreses, des d’un punt de vista extern, crític i sensat. Sempre envoltat de grans col·laboradors. Tot un plaer.

Si el client no t’entén no et comprarà.

xavi

Gemma Pla
Fotògrafa professional
Més info

Fotògrafa amb més de 15 anys de trajectòria professional, en àmbits de natura, publicitat, i estudi. El cor em batega fort quan estic darrera l’objectiu, quan m’omplo de natura, quan viatjo…. i quan veig feines ben fetes i amb ànima! Crec que en la feina, el cor ha de bategar a un ritme, impossible de no ballar!

Omple els anys de vida..i no la vida d’anys!


alba

Noemí Biosca
Departament de comptes
Més info

Il·lusió, confiança, proximitat, flexibilitat, i més de 15 d’anys d’experiència són valors que he après durant la meva trajectòria professional en el món de la publicitat a Biosca Comunicació.
La nostra feina ens permet conèixer i treballar per empreses de sectors molt diferents, i això fa que assumim reptes contínuament.
2017 un any de canvis, plens de motivació, per sumar experiències i aprendre’n de noves.
Apassionada del món digital, la cuina per guadir, el pàdel per competir, el meu club: l’Atlètic Terrassa HC.

Quan ja em conexies, m’agrada que em diguis Mí!!

tona

Marta Raventós
Dissenyadora d’interiors
Més info

Al capdavant de l’estudi R-Estudio, dedicat al disseny d’espais interiors i exteriors, realitzant projectes integrals d’habitatges particulars, oficines i espais comercials. La nostra filosofia és unir la la funcionalitat amb l’estètica