Som un equip expert en cada una de les solucions que oferim i tenim com a eix fonamental EL SUMAR.

anna

Anna Domènech
Directora de projectes
Més info

Més de 15 anys vinculada al món de la comunicació i la publicitat,  màster en màrqueting empresarial i emprenedora de mena, primer amb Inpas comunicació i des del 2015 al capdavant d’ Ad comunicació.

Un cop tastes el camí de l’emprenedoria, difícilment hi ha un camí de retorn.

M’agraden els reptes, grans i petits. M’agrada veure néixer empreses  i créixer al seu costat donant solucions d’estratègia i comunicació per assolir els objectius que ens anem marcant.

Visc cada projecte com si fos únic i el treballo amb passió i implicació màxima.

Somio sense por.  La vida és massa curta com per no viure-la al màxim cada instant.

anna

Maria Ascón
Màrqueting de continguts
Més info

Ajudo a les marques a mostrar allò que les fa úniques a través de les xarxes socials, amb fotografies boniques, naturals i cuidades.

Enamorada dels viatges, de la meva familia i de la meva professió

tona

Marta Raventós
Dissenyadora d’interiors
Més info

Al capdavant de l’estudi R-Estudio, dedicat al disseny d’espais interiors i exteriors, realitzant projectes integrals d’habitatges particulars, oficines i espais comercials. La nostra filosofia és unir la la funcionalitat amb l’estètica

Sandra Carbonell
Brand Strategy
Més info

Comunicadora de formació i analista per vocació.

Durant 12 anys he treballat en publicitat, Branding i Packaging aprenent dels millors i formant part de projectes realment excitants.

M’agrada posar-me a la pell del consumidor i saber què pensa, com actua, quins hàbits té, costums i consums… però sobretot,  tinc passió per les marques.

Crear, mimar i  gestionar totes les necessitats d’una marca em fa feliç. Fer, d’una idea inicial un projecte rodó. I tot això, com és fa? amb ganes, creativitat i una bona estratègia.

Inquieta, apassionada i vital. 

M’agrada el mar per viure i la muntanya per corre. 

Posidonia és el meu color. 

anna

Ignasi Figueras
Màrqueting de continguts
Més info

Una pila d’anys posant ordre a la comunicació de les empreses, des d’un punt de vista extern, crític i sensat. Sempre envoltat de grans col·laboradors. Tot un plaer.

Si el client no t’entén no et comprarà.

MARTA

Marta Palmero
Dissenyadora gràfica
Més info

Per mi el disseny i la il·lustració van de la mà. M’agrada deixar volar la imaginació i que cada projecte sigui un nou repte on reflectir la meva creativitat. M’agrada el treball en equip i fer que la comunicació visual sigui cada dia més efectiva.

Amant dels animals i la muntanya, viatgera i somniadora

alba

Alba Junyent
Maquetadora web
Més info

Disseny i maquetació orientada a la web: maquetació html, html5, css3, jquery.
Integració web a gestors de continguts (wordpress, moodle, magento, cs-cart…).
Webs per a mòbils (responsive frameworks).

Si no em trobeu segur sóc a dalt d’una muntanya

xavi

Tona Codina
Consultora i redactora creativa
Més info

Amb 20 anys d’experiència, el meu perfil en l’àmbit extens de la comunicació és força versàtil: des de la publicitat fins al guió i els nous formats digitals, cerco la manera generar resposta, com a redactora creativa, creadora de continguts, consultora i formadora.
Sóc emprenedora i una apassionada de la feina ben feta. Per arribar-hi, he estat redactora creativa en agències de publicitat multinacionals (OgilvyOne i Grey), a Venca (Grup 3 Suisses), i vaig fer incursions com a guionista de televisió a El Terrat. També sóc formadora de comunicació persuasiva i màrqueting a IEBS School, Barcelona Activa, CECOT i la Diputació de Barcelona.
Mentrestant, segueixo buscant idees per fer créixer idees, donant valor afegit des de l’estratègia fins a l’execució. Entenc la feina com un procés de col·laboració constant, on prima l’entesa, la cooperació i el bon humor.

Els petits detalls parlen de la feina ben feta

xaviv

Xavi Vilardell
Enginyer informàtic
Més info

Especialista en programació web i adaptació i modulartizació en CMS (gestió de continguts), tant front-end com back-end. Expert en gestió de base de dades i servidors linux.

Tot el que es pot pensar es pot fer, només cal somiar.