Som un equip expert en cada una de les solucions que oferim i tenim com a eix fonamental EL SUMAR.

anna

Anna Domènech
Directora de projectes
Més info

Més de 15 anys vinculada al món de la comunicació i la publicitat,  màster en màrqueting empresarial i emprenedora de mena, primer amb Inpas comunicació i des del 2015 al capdavant d’ Ad comunicació.

Un cop tastes el camí de l’emprenedoria, difícilment hi ha un camí de retorn.

M’agraden els reptes, grans i petits. M’agrada veure néixer empreses  i créixer al seu costat donant solucions d’estratègia i comunicació per assolir els objectius que ens anem marcant.

Visc cada projecte com si fos únic i el treballo amb passió i implicació màxima.

Somio sense por.  La vida és massa curta com per no viure-la al màxim cada instant.

Tona Codina
Consultora i redactora creativa
Més info

Amb 20 anys d’experiència, el meu perfil en l’àmbit extens de la comunicació és força versàtil: des de la publicitat fins al guió i els nous formats digitals, cerco la manera generar resposta, com a redactora creativa, creadora de continguts, consultora i formadora.
Sóc emprenedora i una apassionada de la feina ben feta. Per arribar-hi, he estat redactora creativa en agències de publicitat multinacionals (OgilvyOne i Grey), a Venca (Grup 3 Suisses), i vaig fer incursions com a guionista de televisió a El Terrat. També sóc formadora de comunicació persuasiva i màrqueting a IEBS School, Barcelona Activa, CECOT i la Diputació de Barcelona.
Mentrestant, segueixo buscant idees per fer créixer idees, donant valor afegit des de l’estratègia fins a l’execució. Entenc la feina com un procés de col·laboració constant, on prima l’entesa, la cooperació i el bon humor.

Els petits detalls parlen de la feina ben feta

Sandra Carbonell
Brand Strategy
Més info

Comunicadora de formació i analista per vocació.

Durant 12 anys he treballat en publicitat, Branding i Packaging aprenent dels millors i formant part de projectes realment excitants.

M’agrada posar-me a la pell del consumidor i saber què pensa, com actua, quins hàbits té, costums i consums… però sobretot,  tinc passió per les marques.

Crear, mimar i  gestionar totes les necessitats d’una marca em fa feliç. Fer, d’una idea inicial un projecte rodó. I tot això, com és fa? amb ganes, creativitat i una bona estratègia.

Inquieta, apassionada i vital. 

M’agrada el mar per viure i la muntanya per corre. 

Posidonia és el meu color. 

alba

Alba Junyent
Maquetadora web
Més info

Disseny i maquetació orientada a la web: maquetació html, html5, css3, jquery.
Integració web a gestors de continguts (wordpress, moodle, magento, cs-cart…).
Webs per a mòbils (responsive frameworks).

Si no em trobeu segur sóc a dalt d’una muntanya

Berta Comerma
Consultora estratègica
Més info

Consultora estratègica de comunicació apassionada de les noves tecnologies i el Social Media. El context actual ha obert una porta a la digitalització que s’ha d’aprofitar per connectar a través de la pantalla. Aquesta és la meva missió. M’agrada escoltar les necessitats de cada client i personalitzar cada acció per aconseguir els objectius marcats. Només d’aquesta manera s’obtenen bons resultats.

Els canvis s’han d’aprofitar perquè ens fan millors i més capaços

xaviv

Xavi Vilardell
Enginyer informàtic
Més info

Especialista en programació web i adaptació i modulartizació en CMS (gestió de continguts), tant front-end com back-end. Expert en gestió de base de dades i servidors linux.

Tot el que es pot pensar es pot fer, només cal somiar.

Marina Capdevila
Dissenyadora gràfica
Més info

M’agrada pensar que el disseny és una forma de transformar les idees en solucions. Graduada en disseny gràfic per l’Escola Superior de Disseny (ESDi) al 2018. Fascinada per les noves tendències i l’experimentació, gaudeixo especialment de tots aquells projectes que em posen a prova i em fan créixer com a dissenyadora.